Comunicate de presă

A treia editie a turneului Duelul Viorilor s-a încheiat

Mai mult de 1000 de spectatori au umplut pâna la refuz Sala Radio din Bucuresti, pe 4 octombrie, când au venit sa îi asculte pe violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru care s-au duelat cu viorile Stradivarius si Guarneri pentru ultima data în acest turneu. 

>> Citește


Duelul Viorilor ajunge la Sala Radio din Bucuresti

Dupa ce a strabatut aproape toate zonele istorice ale tarii, din Ardeal în Oltenia si din Regat în Moldova, Turneul Duelul Viorilor se va încheia cu un recital-eveniment la Sala Radio din Bucuresti, vineri 4 octombrie.

>> Citește


Duelul Viorilor ajunge la Opera Româna din Iasi

Turneul Duelul Viorilor ajunge în 30 septembrie la Opera Româna din Iasi, unde spectatorii au cumparat bilete cu mult timp înainte de recital, dornici sa se bucure de o competitie a sunetului si armoniei, a doua viori de colectie Stradivarius si Guarneri si a doi artisti de talie internationala care le mânuiesc cu maiestrie: Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, arbitrati de pianistul Horia Mihail.

>> Citește


Prima confruntare din cadrul Duelului Viorilor a avut loc la Brasov

În seara de luni, 23 septembrie, la Sala Complexului Militar din Brasov a avut loc prima confruntare din acest an a celor doua viori de colectie, Stradivarius si Guarneri si a celor doi artisti de talie internationala care le mânuiesc cu maiestrie: Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, arbitrati de pianistul Horia Mihail.

>> Citește


Duelul Viorilor sold-out înainte de start

Chiar înainte de debutul mult asteptatei editii a treia a turneului „Duelul Viorilor: Stradivarius versus Guarneri”, organizatorii au anuntat, într-o conferinta de presa ca deja recitalurile din mai multe orase ale traseului sunt sold-out, ceea ce dovedeste nerabdarea melomanilor de a asista din nou la o competitie a sunetului si armoniei, a doua viori de colectie Stradivarius si Guarneri si a doi artisti de talie internationala care le mânuiesc cu maiestrie: Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, arbitrati de pianistul Horia Mihail. Cea de-a treia editie a turneului national ”DUELUL VIORILOR”, va avea loc între 23 septembrie si 4 octombrie în 8 orase din România.

>> Citește


Duelul Viorilor ajunge la Târgu Mures si Turda

Debutul mult asteptatei editii a treia a turneului „Duelul Viorilor: Stradivarius versus Guarneri” va avea loc în seara de 23 septembrie la Brasov, urmând ca, în 24 si 25 septembrie, melomanii din Târgu Mures si Turda sa se bucure de o competitie a sunetului si armoniei, a doua viori de colectie Stradivarius si Guarneri si a doi artisti de talie internationala care le mânuiesc cu maiestrie: Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, arbitrati de pianistul Horia Mihail. Cea de-a treia editie a turneului national ”DUELUL VIORILOR” are loc între 23 septembrie si 4 octombrie în 8 orase din România.

>> Citește


Turneele Radio România Cultural

Duelul Stradivarius versus Guarneri la cea de-a treia runda

La început a fost ideea de ”duel’’. S-au ales cele mai pretioase arme: viorile Stradivarius si Guarneri, s-au stabilit cei mai alesi combatanti: violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru dar si un arbitru: pianistul Horia Mihail, iar lumea a fost anuntata ca, la ceas de seara, va putea asista la o batalie nu pe viata si pe moarte, ci pe sunet si armonie.

În consecinta, Stradivarius si Guarneri - doua viori de colectie - si cei doi artisti de talie internationala care le mânuiesc cu maiestrie, Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, împreuna cu pianistul Horia Mihail pornesc din nou la drum. Începe cea de-a treia editie a turneului national ”DUELUL VIORILOR”, ce va avea loc între 23 septembrie si 4 octombrie în 8 orase din România.

>> Citește